Miyazaki = ny film?

Jag hart hört rykten om att Hayao Miyazaki ska göra en ny film. Så jag snokade runt lite på internet och fann artikeln of doom. Det verkar som om den stora japanska mästaren ska göra en REALISTISK film. Jag blir arg bara jag hör det ordet.
Det verkar dock inte som om så mycket information finns ännu (ska visst komma sommaren 2013..) Så jag får väl vänta och se. Kanske och förhoppningsvis kommer jag bli TOTALT ÖVERRASKAD över hur bra denna så kallade realistiska film blir.
Läs artikeln här
Jag har också hört rykten om att Miyazaki skulle jobba på en biografi (inte säker på om det var hans egen dock)
Men som sagt, vi får väl se hur det blir, det kan ju mycket väl bara vara rykten också. Och Miyazaki har ju aldrig misslyckats förut, så varför skulle han göra det nu bara för att han försöker sig på något nytt? NÄ. Det kommer bli super duper bra :")
En liten bild från Tonari no Totoro, en oerhört orealistisk och underbar film av Miyazaki

Dagens manga

Sitter och myyyser framför Pandora Hearts, som nu existerar i min värld även som MANGA. Tyvärr har jag inte fått tag i några "riktiga" manga (varför bor jag inte i japan? >.<) så jag får sitta och läsa på datorskärmen. Attans! :(
Hahahah Gilbert och Oz... I JUST LOVE THEM <3

En Månad

Om en månad strövar jag nog runt på stan... i Sydkorea!! Den 28e mars sätter jag och Lovis nämligen oss på ett plan på väg mot Seoul. Sen ska vi besöka alla nördiga platser i hela Seoul och titta på asiater live i en hel vecka *AAUW LYCKLIG*
Vi ska också gå på musikalen Catch Me If You Can med inga mindre än Key (SHINee) och Kyuhyun (Super Junior) med i!
Jag dör lite här när jag känner att jag bara vill åka NUNUNU, men det är som man brukar säga.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Övärlden

Begav mig till biblioteket och kunde inte låta bli att bli ÖVERLYCKLIG när jag hittade Övärlden-serien där. Jag trodde knappt att den var översatt till svenska..
De här böckerna (vet inte vilken av dom) bygger Goro Miyazakis film Legender från övärlden (Tales From Earthsea) på. Även om jag inte gillar filmen så mycket, så är det ju Studio Ghibli och han är Hayao Miyazakis son, så böckerna måste jag ju läsa.
För övrigt måste jag säga att jag är sjukt irriterad på att alla böcker bara finns på svenska här. Det GÅR INTE att hitta en enda engelsk bok här (om man då bortser från Twilight och Harry Potter, som jag känner är lite väl Mainstream..)

The most nerdy blog ever

Jo men välkommen till min nya (undrar om detta typ blir min sjunde eller något sånt?) blogg! Här kommer jag skriva om "allt möjligt", men när det gäller mig så blir det nog mest anime, manga och asien i allmänhet. Ett och annat svenskt indieband dyker kanske också upp ibland..
För er som inte sett den underbara filmen Mononoke-hime (varav den här bloggen har fått sitt namn) måste ja bara tipsa er om att se den!
U-N-D-E-R-B-A-R.

RSS 2.0